Bewonersavond in oktober 2014

Vorige

Automatisch/Stop

Volgende

 

Aanpassing Dorpsruimte de Olde Bieb gereed.

Dorpsbelangen Hoogersmilde, heeft afgelopen zaterdag gevierd dat de dorpsruimte de Olde Bieb is uitgebreid met een hele mooie ruimte er bij, en dat hierin een prachtige keuken is ge´nstalleerd en de ruimte eigentijds is aangepast. Ook het hekwerk rondom is samen met de SVH aangepast.

Dhr. H van de Werf directeur van de RABO Zuid-West Drenthe heeft de opening verricht door de deur naar de aangepaste ruimte te openen, zodat een ieder naar binnen kon om het geheel te bezichtigen. Dorpsbelangen is er geweldig trots op dat het gelukt is om dit te realiseren. Het heeft wel enige tijd geduurd voor dat dit zover was, het van peuterzaal tot dorpsruimte om te bouwen, maar wie geduld heeft, kan rekenen zoals te zien was op een goed en prachtig resultaat. Dorpsbelangen is dan ook de gemeente Midden-Drenthe en het Oranje fonds en de Rabobank zeer erkentelijk voor het bijdragen van de geldelijke middelen om samen met dorpsbelangen deze aanpassing te financieren.

De prachtige ruimtes die er ontstaan zijn, en die voor vele doeleinden geschikt zijn, en ook inhoudelijk van alle gemakken voorzien. Dorpsbelangen wil hierbij bedanken de aannemers Lahuis, Trip, van Aken hekwerk, Kremer keukens en Mathieu Smidt  voor hun medewerking hieraan, maar ook hen die zaterdagmiddag hun bijdrage leverden zoals, de linedancers en de lokale amateurschilders die hier hun schilderijen hebben tentoon gesteld en wel willen blijven doen, en glaskunstenaar Peter Bes die enkele van zijn kunstwerken in de ruimte heeft staan. Alle mensen die aanwezig waren op deze gezellige en goed bezochte middag werden onthaald op een hapje en een drankje en zo is met deze aanpassing Hoogersmilde een prachtige veelzijdige locatie rijker.